1. Folia de protecție sporește confidențialitatea

Protecția ecranelor cu folie privacy oferă utilizatorilor de telefoane mobile o modalitate de a păstra datele lor private ascunse de ochii curioși. Prin utilizarea unei folii de ecran pentru protecția datelor personale, informațiile de pe un telefon mobil sunt vizibile numai pentru persoana care se află direct în fața ecranului atunci când priviți direct spre el. Cu toate acestea, când telefonul este înclinat sub un unghi, conținutul ecranului devine mascat, păstrând confidențialitatea datelor electronice și blocând vederea de la oricine altul decât utilizatorul. Folia de protecție Privacy este perfectă pentru oamenii de afaceri care nu doresc ca nimeni altcineva să vadă informațiile confidențiale ale companiei lor.

2. Folia de portecție este rezistentă la amprente 

Protecția împotriva ecranelor anti-amprentă este realizată dintr-o acoperire lipofobă care îndepărtează uleiurile din piele și ajută la asigurarea rezistenței la apariția și atașarea amprentelor și a murdăriilor, făcând printuri pe ecran aproape invizibile din toate unghiurile. Cu un protector de ecran rezistent la amprente, utilizatorii de telefoane mobile își pot păstra ecranele curat și complet noi în permanență fără a le curăța în mod constant.

Tempered-Glass-Screen-Protector-for-iPhone-6-6S-7-Plus-6Plus-Explosion-Proof-HD-Clear-Glossy
macbook

3. Foliile de ecran care reduc strălucirea

Foliile de protecție de tip anti-orbire reduc efectul de strălucire pe ecranul LCD al unui smartphone sau laptop, utilizând un strat de finisare mată și mijloace de difuzie pentru a reduce coerența imaginilor reflectate. Acest lucru permite în cele din urmă utilizatorilor de smartphone-uri, tablete sau laptopuri să-și forțeze ochii mai puțin. Foliile anti-orbire îmbunătățesc de asemenea vizibilitatea ecranului prin tăierea reflecțiilor și a strălucirii de lumină puternică. Acest lucru permite consumatorilor să utilizeze dispozitivele lor mai confortabil prin reducerea tensiunii ochilor.

4. Folia ecranului poate fi rezistentă la șocuri

În plus față de păstrarea murdăriei și a amprentelor la loc, o folie de sticlă poate fii o protecție eficientă împotriva zgârieturilor și spargerii ecranului. Multe dispozitive comune precum iPhone și alte nenumărate produse de Samsung sunt echipate cu ecranele din sticlă Gorilla Glass, care este rezistentă la zgârieturi, dar o folie de ecran din sticlă securizat vă ajută să vă protejați dispozitivul împotriva uzurii normale. Este, de asemenea, mai confortabil pentru unii utilizatori pe măsură ce interacționează cu ecranul tactil, deoarece sticla călită nu se bulează sau se îndoaie ca un protector de ecran de plastic și se simte la fel ca ecranul original al telefonului. Deși, de obicei, protecțiile ecranului de sticlă mai costisitoare sunt mai substanțiale și oferă o mai mare durabilitate.

Recomandări

Fiecare proprietar de smartphone ar trebui să ia în considerare achiziționarea unei folii de protecție, fie din plastic, fie din sticlă, pentru a proteja valoarea telefonului și pentru a preveni deteriorarea ecranului acestuia. Utilizatorii de telefoane sau tablete mai mari, cum ar fi Apple iPad Air sau Samsung Galaxy Note, ar trebui să ia în considerare, de asemenea, un protector de ecran pentru a ajuta la prelungirea duratei de viață a dispozitivului lor. Un protector de ecran poate împiedica accidentele neprevăzute, care pot distruge calitatea dispozitivului, oferind în același timp utilizatorilor beneficii suplimentare suplimentare, cum ar fi acoperirea anti-orbire și antireflexie. Foliile de protecție a ecranului aderă la suprafața ecranului telefonului și pot fi ușor îndepărtate și reutilizate în orice moment, făcând investiția perfectă în siguranța unui dispozitiv portabil. Magazinul iCover vă pune la dispoziție o gamă variată de produse, pentru cele mai noi modele de smartphone-uri și tablete, oferind atât protecție cât și durabilitate.

  • No posts were found.