+40 723 571 355 | +40 727 426 837

Husele pentru telefonul mobil și tablete au diferite scopuri, ceea ce le face o mare investiție. Suntem atașați de dispozitivele noastre mobile și dorim să facem tot posibilul pentru a le extinde viața cât mai mult posibil. În afara de asta, avem tendința de a nu lua în calcul cât de multe informații valoroase acumulăm pe tabletele și telefoanele mobile. Dacă aveți un dispozitiv mobil, atunci este în interesul dumneavoastră să investiți într-o husă de protecție. Dar, înainte de a achiziționa una, veți dori să luați în considerare toate opțiunile pe care le aveți la dispoziție și toate beneficiile pe care le ofera o husă de protecție

Husa oferă protecție eficientă

În decursul unei zile, dispozitivele mobile sunt expuse la numeroase pericole. O zgârietură pe ecran nu numai că te poate deranja, dar poate face utilizarea dispozitivului mai incomodă. O husă de protecție bună vă protejează dispozitivul împotriva zgârieturilor, lichidelor, prafului din aer, dar și în momente nefericite când puneți smartphone-ul în același buzunar cu cheile.

Huse sau protecție economică ?

O husă pentru telefonul tău mobil poate absorbi daunele și împiedică deteriorarea telefonului, chiar și în cazul în care acesta suferă șocuri. Unul dintre avantajele unei huse de telefon este că acestea sunt ieftine și ușor de înlocuit. O husă este ușor de instalat și vă poate scuti de o vizită la service. Puteți să vă personalizați propriul telefon utilizând huse pe care le puteți schimba cu ușurință și în mod regulat.

Materiale care să corespundă nevoilor

Majoritatea oamenilor sunt obișnuiți cu huse de telefoane mobile care sunt fabricate din plastic, dar aveți la dispoziție și alte opțiuni materiale din care să alegeți. Puteți avea o husă realizată din siliciu durabil, lemn clasic, un gel confortabil sau puteți obține chiar și un aspect îndrăzneț folosind piele. Totuși trebuie avut în vedere faptul că o husă dintr-un material mai moale nu înseamna că va oferi aceeași protecție ca o husă al cărei scop principal este protecția.

 

Recomandarea noastră

Protecția telefonului mobil este esențială având în vedere costul unui smartphone la ora actuală. O investiție într-o husă de telefon mai scumpă, dar care oferă o protecție sporită, este recomandată, evitând deteriorarea dispozitivului. Magazinul iCover pune accent pe protecția dispozitivului dumneavoastră și vă pune la dispoziție o gamă variată de produse, care vă protejează și vă stilizează dispozitivul.

  • No posts were found.